enda

Cannon Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Salsa 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Powaqqatsi - livet i forvandling 1988 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Stævnemøde med døden 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Oberst Braddock 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Superman IV 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
En mand ser rødt 4 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Barfly 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Masters of the Universe 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dancers 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg overgiver mig - betingelsesløst 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hårde drenge danser ikke 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bloodsport - kamp til døden 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Firewalker 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Invasion fra rummet 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Afpresning 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Livvagten 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Invasion U.S.A 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flugtekspressen 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Breakin' - the Street Dance 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
En mand ser rødt - II 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.