enda

Caravan Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Inspector Gadget 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
6 dage, 7 nætter 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Grosse Pointe Blank - lejemordernes træf 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dead Presidents 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Før og efter 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bjergenes fange 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.