enda

Carolco Pictures

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Djævleøen 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Doors 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Terminator 2: Dommedag 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den vilde Rose 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Repossessed 1990 Produktionsselskab
På et hængende hår 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bag lås og slå 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Smukke Johnny 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rambo III 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den beskidte bande 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.