enda

Castle Rock Entertainment

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Flipped 2010 Produktionsselskab
Did you hear about the Morgans? 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fracture 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kærlighed & krydderier 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Agent Catwalk 2: Farlig og forrygende 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Before sunset - Før solnedgang 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Polar-ekspressen 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dreamcatcher 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kænguru Jack 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Majestic 2002 Produktionsselskab Arkiv film
To ugers opsigelse 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Salton Sea 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Murder By Numbers 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hearts in Atlantis 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Livstegn 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Agent Catwalk 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Seinfeld 2000 Produktionsselskab
Bait 2000 Produktionsselskab
Best in Show 2000 Produktionsselskab
Den grønne mil 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Story of Us 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Absolute Power 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Striptease 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
City Hall 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spitfire Grill 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ekstreme metoder 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hamlet 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Rangoon 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forget Paris 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dolores Claiborne 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Præsident på frierfødder 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Before sunrise 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
En verden udenfor 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skinnet bedrager 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Begærets butik 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et spørgsmål om ære 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Honeymoon i Las Vegas 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Herretur 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fluernes herre 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Misery 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
En rodet affære 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Da Harry mødte Sally 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.