enda

C&C Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
I Kærlighedens Navn 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den lille fugls desperation 2008 Produktionsselskab
Blinde engle 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Purity Beats Everything 2007 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
En gammel bamses fortælling 2003 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Zuma the puma 2002 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Portræt af Gud 2001 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.