enda

Cecchi Gori Group - Tiger Cinematografica

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Og det lo de meget af... 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Superkatten Zorba 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bag skyerne 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nelly og hr. Arnaud 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Johnny Tandstikker 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Atlantis 1991 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Nikita 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dames galantes 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hvad er klokken? 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den lille djævel 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.