enda

Centre national du cinéma et de l'image animée

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Drengen og hvalen 2019 Med støtte fra U/Kort fiktion
The House That Jack Built 2018 Med støtte fra DK/Spillefilm
Rafiki 2018 Med støtte fra U/Spillefilm
Nymphomaniac Director's Cut 2014 Med støtte fra DK/Spillefilm
Nymphomaniac 2013 Med støtte fra DK/Spillefilm
Miniyamba 2013 I samarbejde med DK/Kort fiktion
Les jeux de société 1989 I samarbejde med Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.