enda

Centropolis Entertainment

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Stonewall 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
Date Night 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
2012 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Trade 2007 Produktionsselskab
The Patriot 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Godzilla 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Independence Day 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.