enda

Cetus Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Sølvtråd 2013 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Horror Vault 3 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tour de Force 2010 Produktionsselskab DK/Spillefilm
The Horror Vault 2008 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Craig 2007 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.