enda

Channel Four Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Battle for Haditha 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
I familiens hjerte 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sunshine 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dans under høstmånen 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hilary og Jackie 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Orphans 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Career Girls 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fodboldfeber 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Welcome to Sarajevo 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bent 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Beautiful Thing 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hemmeligheder & løgne 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Brassed off! 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Trainspotting 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Carla's Song 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kærlighedens offer 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nothing personal 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bandit queen 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fire bryllupper og en begravelse 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mord mellem venner 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den gale kong George 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Crying Game 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hør min sang 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stærk peber 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.