enda

Cheyenne Enterprises

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Die Hard 4.0 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Just My Luck 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hostage 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hart's War 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bandits 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.