enda

Ciby 2000

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Sort kat, hvid kat 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
The end of violence 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kødet skælver 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hemmeligheder & løgne 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kansas City 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lost Highway 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Underground 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min hemmeligheds blomst 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Georgia 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lille Buddha 1993 Produktionsselskab U/Spillefilm
Høje hæle 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.