enda

CIC

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Jagten på den forsvundne skat 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mor er den værste i verden 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rædselshuset 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vild opstandelse 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
En mand med ambitioner 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
The champ 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Gi' den gas, mand 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tæv for dollars 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Delta-Kliken 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Himlen må vente 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dødens gab 2 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvor er Mr. Goodbar? 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Family Plot - Den enes død 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Katharina Blums tabte ære 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dødens gab 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det skrappe hold 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Aflytningen 1974 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste stik 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sjakalen 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jesus Christ Superstar 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
En fremmed uden navn 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frenzy 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mig og Bogart 1972 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det røde telt 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fuglene 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.