enda

Cimbria Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Spring for livet 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spiste horisonter 1950 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Jens Langkniv 1940 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Minekatastrofeofre begraves 1939 Producent Dokumentariske optagelser
Nykøbing F. 1938 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.