enda

Cinema International

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Homeboy 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det blodige sværd 1980 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dracula 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Krigerne 1979 Distributionsselskab U/Spillefilm
Op i røg 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Coma 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Himlen på jorden 1978 Distributionsselskab U/Spillefilm
Øen og havet 1976 Distributionsselskab U/Spillefilm
Profession: Reporter 1975 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste nat med kliken 1973 Distributionsselskab U/Spillefilm
Truslen fra det ukendte 1971 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kellys helte 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Punkt 22 1970 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvem ringer klokkerne for? 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.