enda

CinemaxX Danmark A/S

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Paw Patrol Ready Race Rescue 2020 Distributionsselskab
Paw Patrol: Mission Big Screen 3 2019 Distributionsselskab
Paw Patrol: Mission Big Screen 2018 Distributionsselskab
Paw Patrol: Mission Big Screen 2 2018 Distributionsselskab
Paw Patrol: Mighty Pups 2018 Distributionsselskab U/Spillefilm
Battle of the Sexes 2017 Distributionsselskab U/Spillefilm
Turtle Power 2014 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Encounters 2014 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Madam Butterfly 3D 2012 Distributionsselskab U/Spillefilm
Carmen 3D 2011 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jagten på den forsvundne skat 1981 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.