enda

Cinetel

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Farlig hævn 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vold og lidenskab 1974 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mordet på Trotsky 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
De to englænderinder 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vildfaren ungdom 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nødråb fra havet 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.