enda

Cinnamon Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
The Misfits - 30 Years of Fluxus 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tekno Love 1989 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Sommeren med falken 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg har hørt havfruerne synge 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Farligt forår 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Prinsessen og den flyvende skomager 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rotty og Rosetta 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mere om os børn i Bulderby 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Brødrene Mozart 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alle vi børn i Bullerby 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Quiet Earth 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Stammheim 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tid til at dø 1985 Distributionsselskab U/Spillefilm
En sælgers død 1985 Distributionsselskab Tv-film

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Bedste Video 1994 Odense Internationale Film Festival 1994 The Misfits - 30 Years of Fluxus
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.