enda

Civilforsvarsforbundet

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Signalement - en film om Dem og D.K.B. 1974 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Også i dag 1971 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Radioaktivt nedfald 1961 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Civilforsvar 1959 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Luftangreb 1959 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Lørdag 11:57 1957 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Er De med? 1954 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Civilforsvaret 1951 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.