enda

Codania

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Pige søger natkvarter 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bag Paris' kulisser 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Opgørets time 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Menneskers rige 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jorden drager 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Negeren og gadepigen 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sømandstøsen 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.