enda

Codania Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Kategori
Køresvenden 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Livets under 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kammerat Napoleon 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den farlige Alder 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Salka Valka 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vingslag i natten 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Storbyens jungle 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den lovløse hævner 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
I fremmed havn 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.