enda

Columbia Film

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Say I Do 2004 Produktionsselskab
Drama i dybet 1977 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den skøre flugt 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Uglen og missekatten 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Askepot 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.