enda

Columbia Pictures Corporation

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
The Equalizer 2 2018 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alt hvad du har 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Matinee Idol 2007 Produktionsselskab
Forbandelsen - The grudge 2 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lords of Dogtown 2005 Produktionsselskab
Deuce Gigolo: European Gigolo 2005 Produktionsselskab
Net 2.0 2005 Produktionsselskab
Spider Man 2.1 Domestic Extended Version 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Trois: The Escort 2004 Produktionsselskab
Without Rhyme or Reason 2003 Produktionsselskab
I Spy 2003 Produktionsselskab
Joe Dirt (Aka. Adventures Of Joe Dirt) 2001 Produktionsselskab
Saving Silverman Aka. Evil Woman 2001 Produktionsselskab
The Shipping News 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
(U)Organiseret kriminalitet 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tilfældige hjerter 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Robotmennesket 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Enden på legen 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Money train 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jeg ta'r hvad som helst 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Little women - Pigebørn 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Masser af penge 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Søvngængerne 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Savannah 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
My girl - min første kærlighed 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Leg med døden 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Old Gringo 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vi vil ha' et barn 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alt kan ske 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
La bamba 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det vilde vagtværn 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ghostbusters 1984 Produktionsselskab U/Spillefilm
Elsk din nabo 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cheech & Chongs søde drømme 1981 Produktionsselskab
Den blå Lagune 1980 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kinasyndromet 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skøjte-prinsessen 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Muhammad Ali - Sandheden om mit liv 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nærkontakt af tredie grad 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Obsession 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Lords of Flatbush 1974 Produktionsselskab
x, y & zee 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lige før natten 1971 Produktionsselskab U/Spillefilm
Frygtens timer 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
Sikken far - sikken søn 1970 Produktionsselskab U/Spillefilm
De blodige hænder 1969 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den enøjede falk 1969 Distributionsselskab U/Spillefilm
Med koldt blod 1967 Produktionsselskab U/Spillefilm
Matt Helm og den forsinkede lyddæmper 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fremmed ubåd Jages 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cat Ballou 1965 Produktionsselskab U/Spillefilm
Major Dundee 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dr. Strangelove - eller Hvordan jeg lærte at glemme mine bekymringer og elske bomben 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fejl-sikker 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bye-bye birdie! 1963 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lawrence of Arabia 1962 Distributionsselskab U/Spillefilm
sidste runde 1962 Produktionsselskab U/Spillefilm
Helvedesbyen i Texas 1958 Produktionsselskab U/Spillefilm
Broen over floden Kwai 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
3:10 til Yuma 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bitter Victory 1957 Produktionsselskab U/Spillefilm
En Cadillac af guld 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
I storbyens havn 1954 Produktionsselskab U/Spillefilm
Herfra til evigheden 1953 Produktionsselskab U/Spillefilm
Postrøverne fra sydstaterne 1953 Produktionsselskab U/Spillefilm
Affæren i Trinidad 1952 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manden uden hæmninger 1950 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alle kongens mænd 1949 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Man from Colorado 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Superman 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ladies of the Chorus 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
En skrap bryllupsrejse 1947 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Hvor seksløberne synger 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gilda 1946 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den fredløse musketer 1945 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pin-up pigen 1944 Produktionsselskab U/Spillefilm
Afsporet 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kun engle har vinger 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mr. Smith kommer til Washington 1939 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kaptajnen hader søen 1934 Produktionsselskab U/Spillefilm
Samfundets fjende 1934 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den store Scene 1934 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.