enda

Columbus Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
I Søren Kierkegaards fodspor 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
På fri fod i Sovjet 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Revolutionen der blev væk 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Notater om kærligheden 1989 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Dansk litteratur 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Højt at flyve - en film om stunt 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
I Fridtjof Nansens fodspor over Indlandsisen 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Transformationer - verdener i forvandling 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Profession: Badminton - en film om Morten Frost 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Copenhagen Samba - Karneval i København 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Stål-glimt - en mand og hans værk 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Carlsberg museumsfilm Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.