enda

Columbus Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
I Søren Kierkegaards fodspor 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Carlsberg - Monstre 1993 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Sunkist reklame 1993 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Natfilmfestival 1992 Carlsberg-spot 1992 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
På fri fod i Sovjet 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Trend 90 1989 Produktionsselskab Arkiv film
I fremmed havn 1989 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Notater om kærligheden 1989 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Dansk litteratur 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Go' til video (Fotofilm) 1989 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Brystbørn 1989 Produktionsselskab Arkiv film
Revolutionen der blev væk 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
[Postgiro] 1989 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
En god start er guld værd 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bladtegneren Hans Lollegaard 1989 Produktionsselskab Arkiv film
Buksesnedkeren, reklame for 1988 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Danish destillers 1988 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Columbus showreel, 26.2.88 1988 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
I Fridtjof Nansens fodspor over Indlandsisen 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Berlingske erhvervs Videoklub 1988 Produktionsselskab Arkiv film
[DSB, SH-projektet, ATCS] 1988 Produktionsselskab Arkiv film
Ingeniøren, reklame for 1988 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
[Hundevad] 1988 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Lumetech A/S - Fishbone detector 1988 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Trend 89 1988 Produktionsselskab Arkiv film
[Frederikssund sygehus, Georg Larsson A/S og Jysk Rengøring] 1988 Produktionsselskab Arkiv film
[Jens Kampmann udtaler sig om returflasken] 1988 Produktionsselskab Arkiv film
Højt at flyve - en film om stunt 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Civilforsvaret - Hvervekampagne - Snak med din Studievejleder 1988 Produktionsselskab Arkiv film
Transformationer - verdener i forvandling 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
[Om Datacentralen] 1987 Produktionsselskab Arkiv film
Rørbyg 1987 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Købmandens fire sønner 1987 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
[Landbrugets problemer] 1987 Produktionsselskab Arkiv film
De har glemt os 1987 Produktionsselskab Arkiv film
Gutenberghus 1987 1987 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Korttidspsykoterapi 1-3 1987 Produktionsselskab Arkiv film
Jæger og elsker 1987 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
CF-kopset har brug for nye ledere 1987 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
I pagt med djævlen 1986 Produktionsselskab Arkiv film
Laban: Love in Sibiria 1986 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sekunder der tæller 1986 Produktionsselskab Arkiv film
Nanna Nanna Nanna 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gi' sundheden en tand til 1986 Produktionsselskab Arkiv film
Carlsberg Live 1985 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Giro er godt 1985 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Du er ikke alene 1985 Produktionsselskab Arkiv film
Spies' høstfest 1984 1984 Produktionsselskab Arkiv film
The show: Love, hate and fashion 1984 Produktionsselskab Arkiv film
Stål-glimt - en mand og hans værk 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Leci Brandao in Copenhagen 1983 Produktionsselskab Arkiv film
Copenhagen Samba - Karneval i København 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Profession: Badminton - en film om Morten Frost 1983 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Carlsberg Ice - Munke Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Carlsberg Frankrig-reklamer Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Carlsberg museumsfilm Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bjørne (Carlsberg-reklame) Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Øllet (Carlsberg-reklame) Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Carlsberg-reklamer (Jesper Siber) Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Carlsberg musikshow 1 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Carlsberg/Tuborg reklamer 3 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Carlsberg/Tuborg reklamer 2 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
[Carlsberg virksomhedspræsentation] Produktionsselskab DK/Reklamefilm
[Carlsberg/Tuborg virksomhedspræsentation] Produktionsselskab DK/Reklamefilm
[Søby Motorfabrik] Produktionsselskab Arkiv film
Spar Supermarked, diverse reklamer Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Diverse OBS fra Columbus Film Produktionsselskab Arkiv film
Columbus Film: Opsamlingsspole Produktionsselskab Arkiv film
Carlsberg/Tuborg reklamer 1 Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Frederikssunds sygehus - en arbejdsplads Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Jeg kan - ik' osse? Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dagrofa og ny teknologi Produktionsselskab DK/Reklamefilm
[Diverse reklamer fra Columbus Film 2] Produktionsselskab DK/Reklamefilm
[Diverse reklamer fra Columbus Film 1] Produktionsselskab DK/Reklamefilm
[DØF - Dansk Ørredfoder, reklame for] Produktionsselskab DK/Reklamefilm
[Etisk råd - Få tilskud til debat] Produktionsselskab Arkiv film
Carlsberg - Sprogskole Produktionsselskab DK/Reklamefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.