enda

Constantin Film Produktion GmbH

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Schuld 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Pompeji 2014 Produktionsselskab U/Spillefilm
3096 dage 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Savanne banden 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
De tre musketerer 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Baader-Meinhof komplekset 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
En kvinde i Berlin 2008 Produktionsselskab U/Spillefilm
Resident evil: Extinction 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Doa: Dead or Alive 2006 Produktionsselskab
Parfumen: Historien om en morder 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den hvide masai 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Resident evil: Apocalypse 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Der Untergang 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Resident Evil 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fortabt i Afrika 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
En nævefuld dollars 1964 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den blodrøde cirkel 1960 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.