enda

Dania Biofilm Kompagni

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Den Dovnes Himmerige 1918 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Fru Kristina 1917 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Moderens Øjne 1917 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Søster Karin 1917 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Et Expres-Giftermaal 1917 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den filmende Baron 1917 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den glade Løjtnant 1917 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kystartilleristens glade Liv 1917 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den sjette Sans 1917 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Druknet i Flammehavet 1916 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Doktor Mors 1916 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Der var en Gang 1916 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Brændt a' 1916 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
To Mennesker 1916 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det elektriske Hotel 1916 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den dovne i Bad 1916 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Hjertevirtuosen 1916 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kunstens Tornevej 1916 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den dovne Dreng paa Karneval 1915 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Flyverspionen 1915 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Kærlighedens Magt 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Vingeskudt 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Tre indvendige Jomfruer 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Søstrene Corodi 1914 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Professor Pip 1914 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Paulines Drøm 1914 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lyset, der svandt 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Et Gensyn 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Ansigtet bag Ruden 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Den gaadefulde Dobbeltgænger 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Juveltyven paa Æventyr 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Alt for Fædrelandet 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Lejla 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Gidslet 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Dybet drager 1914 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Frøken Lilli 1914 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lille Klaus og store Klaus 1913 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Scenens Børn 1913 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Et Syndens Barn 1913 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Rumænsk Blod 1913 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Det store Derbyløb Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kuldsejleren Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Den lurende Død Produktionsselskab DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.