enda

Danmark Radio

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Bedrag (oversigt) 2015 Produktionsselskab Tv-serie
Skæg med tal 2010 Produktionsselskab
Skæg med bogstaver 2010 Produktionsselskab
Lad os handle 1-2 2005 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hvorfor har mænd magten? 2004 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ørekonfekt 1997 Produktionsselskab Tv-serie
Dexter Gordon - More Than You Know 1996 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Asger Jorn in memoriam 1995 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Den levende virkelighed 1-3 1989 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Exil - en farvefilm 1988 Rekvirent DK/Eksperimentalfilm
En kinesisk børnehave 1987 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Bøvl 1987 Produktionsselskab U/Dokumentarfilm
Børn i biler 1984 Distributionsselskab DK/Reklamefilm
Kokassen 1983 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Cyklen 1980 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Verdens største vindmølle 1978 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Åndssvage Sara 1973 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Livsens ondskab V 1972 Produktionsselskab
Livsens ondskab IV 1972 Produktionsselskab
Livsens ondskab III 1972 Produktionsselskab
Livsens ondskab II 1972 Produktionsselskab
Livsens ondskab I 1972 Produktionsselskab
Stofmisbrug 1971 Produktionsselskab Dokumentarserie
Andersens hemmelighed 1971 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Et livsværk - Carl Th. Dreyers Jesusfilm 1970 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gravkaffe 1963 Distributionsselskab Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.