enda

Danmarks Radio Kultur

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Ørestad - drøm eller mareridt 1974 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Stæder at være i 1972 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Med: og især uden Lineal 1972 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Byer efter dit hjerte 1972 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Mit livs kludetæppe 1971 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Den britiske stil - om porcelæn, kunst og meget mere 1971 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Troldmandens lærling - portræt af en funktionalist 1971 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Mark Twains Mississippi 1970 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Klokkerne ringer for Venezia 1969 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Valdemar Poulsen 1968 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Byen på ho'det 1968 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Elverskud 1968 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Skyggen fra Baker Street 1967 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Paris i september 1967 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Farvel til dampmaskinen 1967 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Malere mellem to have 1966 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Bronzestøber Rasmussen 1966 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Kay Fisker 1966 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Sydney Operaen 1966 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Den oplyste fabrik 1966 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Hesselagergård 1965 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.