enda

Danmarks Sparekasser

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Han, hun og pengene 1963 Rekvirent DK/Kort fiktion
Et hundeliv 1958 Rekvirent U/Kort fiktion
Sparegrisens filmrevy nr. 8 1958 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sparegrisens filmrevy nr. 7 1958 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sparegrisens filmrevy nr. 4 1957 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sparegrisens filmrevy nr. 5 1957 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sparegrisens filmrevy nr. 3 1957 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sparegrisens filmrevy nr. 1 1957 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Sparegrisens filmrevy nr. 2 1957 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Et hverdagseventyr 1956 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.