enda

Danmarks Turistråd

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Denmark - You'll love it! 1979 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Family Holidays in Denmark - You'll love it! 1978 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Det danske vejr 1977 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Danmark 1974 1974 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Denmark - A Loving Embrace 1973 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Kort fra Danmark 1973 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Denmark cavalcade 1970 Distributionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Danske billeder 1970 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Syd for Fyn 1962 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Danish design 1961 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dreamtrip to Denmark 1960 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
The Vikings Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.