enda

Dansk Filmindustri

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
My Eyes as a Stranger 1996 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
I seng med fjenden 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Nikita 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dollargrin på afveje 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
På et hængende hår 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Predator 2 - Rovdyret 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
En fremmed flytter ind 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Young Guns 2 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Alene hjemme 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kom og se paradis 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ford Fairlane - rock 'n' roll detektiv 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste udkald 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Downtown 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Karate mig her - karate mig der! 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Eksorsisten III 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Miller's crossing - Dødens ekko 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Die Hard 2 - Die Harder 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ærlige svindlere 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kun de stærke overlever 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Freddys sidste mareridt 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighedens grænser 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Field of dreams 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Smukke Johnny 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vikingerne kommer 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bag lås og slå 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Høj kærlighed 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Årgang '89 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fluen 2 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hvad er klokken? 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
En russer rydder op i Chicago 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Noget for noget 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Madame Sousatzka 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Søvnløse nætter 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rambo III 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blodbrødre 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Venner for livet 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fanget bag fjendens linier 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærester 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Leif - en mand i knibe 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Prince tonite 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
I en kælder sort som kul 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rødder 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Siesta - en erotisk rejse 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Oplevelsen af helvede 1987 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Yuppie på røven 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste chance 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den, der ler sidst - ler bedst 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Danmarksfilmen 1926 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.