enda

Dansk Flygtningehjælp

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Sådan blev vi hjulpet 1980 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Tung An - Skib uden havn 1979 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Mit land - og dit 1977 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Flygtning i Danmark 1969 Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Flygtning 1963 Produktionsselskab, Rekvirent DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.