enda

Dansk Skuespillerforbund

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
False Confessions 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Doel 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sange i solen 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
De vildfarne 2016 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Født til filmen 2015 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ai Weiwei The Fake Case 2013 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Lækre til vi dør 2013 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Omveje 2012 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Febris 2003 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Mors dag 1996 Produktionsselskab Tv-film
De er ikke kommet for at pille rejer 1993 Produktionsselskab Tv-film
I en del af verden 1993 Produktionsselskab Tv-film

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Special Jury Award 2018 Los Angeles Film Festival 2018 False Confessions
Audience Award 2018 CPH:DOX 2018 False Confessions
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.