enda

Davis Entertainment

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Victor Frankenstein 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Blacklist 2013 Produktionsselskab Tv-serie
Chronicle 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Poppers pingviner 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dr. Dolittle 4 2008 Produktionsselskab
Garfield 2 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Eragon 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Flight of the Phoenix 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
I, robot 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Heartbreakers 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dr. Dolittle 2 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Behind Enemy Lines 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dr. Dolittle 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Out to Sea 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det afgørende bevis 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Blue heat 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.