enda

Davis-Films

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
The Imaginarium of Dr. Parnassus 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Solomon Kane 2009 Produktionsselskab
Silent Hill 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
Domino 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lassie 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Resident evil: Apocalypse 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Resident Evil 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pagten 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nirvana 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Crying Freeman 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.