enda

DD Productions

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Oberst Chabert 1994 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alle morgener på Jorden 1992 Produktionsselskab U/Spillefilm
Uranus 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min far og min kæreste 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Cyrano de Bergerac 1990 Produktionsselskab U/Spillefilm
For smuk til dig 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Skørt sted at træffes 1988 Produktionsselskab
Klædt på til fest 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hjælp - vi flygter 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kilden i Provence 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Manon og kilden 1986 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.