enda

Det Danske Filminstitut

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Harpiks 2020 Production company DK/Spillefilm
The Orphanage 2019 Production company DK/Spillefilm
I Walk 2019 Production company DK/Dokumentarfilm
Før tæppefald 2019 Production company DK/Dokumentarfilm
Valhalla 2019 Production company DK/Spillefilm
Femimam 2019 Production company DK/Dokumentarfilm
Gooseboy 2019 Production company DK/Spillefilm
The Raft 2018 Production company U/Dokumentarfilm
Justitsmord 2018 Production company Dokumentarserie
Drabet uden lig (oversigt) 2018 Production company Dokumentarserie
Lejemorderen 2018 Production company Dokumentarserie
Skæbnemødet 2018 Production company Dokumentarserie
Kronvidnerne 2018 Production company Dokumentarserie
Varevognen 2018 Production company Dokumentarserie
Beviset 2018 Production company Dokumentarserie
Holiday 2018 Production company DK/Spillefilm
Sig det' løgn, Luis 2018 Production company U/Spillefilm
Grænse 2018 Production company U/Spillefilm
Petra 2018 Production company U/Spillefilm
Birds of Passage 2018 Production company U/Spillefilm
Lykkelænder 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
Hjertelandet 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
Oktoberdreng 2018 Production company DK/Spillefilm
Utopia 2018 Production company DK/Dokumentarfilm
The Punk Voyage 2017 Production company U/Dokumentarfilm
Tungeskærerne 2017 Production company U/Dokumentarfilm
På tur med far (oversigt) 2017 Production company Dokumentarserie
Thelma 2017 Production company U/Spillefilm
Inside 2016 Production company Spil
Emma og Julemanden - Jagten på elverdronningens hjerte 2015 Production company DK/Spillefilm
Mægtige maskiner - på hjul og larvefødder (oversigt) 2009 Production company DK/Dokumentarfilm
Tårnkran 2009 Production company Dokumentarserie
Borerig 2009 Production company Dokumentarserie
Asfaltmaskine 2009 Production company Dokumentarserie
Kædegraver 2009 Production company Dokumentarserie
Stribemalermaskine 2009 Production company Dokumentarserie
Betonkanon 2009 Production company Dokumentarserie
Sorteringsmaskine 2009 Production company Dokumentarserie
Fræser 2009 Production company Dokumentarserie
Piloteringsmaskine 2009 Production company Dokumentarserie
Wiremaskine 2009 Production company Dokumentarserie
Gravemaskine 2009 Production company Dokumentarserie
Lift 2009 Production company Dokumentarserie
Lastbil 2009 Production company Dokumentarserie
Visions Of Europe 2004 Production company
Carmen & Babyface 1995 Production company DK/Spillefilm
66 dage med Jeppe 1981 Production company DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Nordic Mid Grand Prix 2018 Sundsvall Film Festival 2018 Holiday
NORDIC:DOX AWARD 2018 CPH:DOX 2018 Lykkelænder
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.