enda

Det Danske Videoværksted

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Beg, Borrow and Steel 2006 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pels Pelsen 2006 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Kiitos - kiitos 2005 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Traveller of the mind 1999 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
De sidste 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Lars Svelle Olesens model 1999 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
TIDS RUM / Balanceakt 1999 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
TIDS RUM / Arbejde med krop og rum 1999 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
TIDS RUM. Tre essays. 1999 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Review 1999 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Uden titel (sort/hvid) Line light og Colourful 1999 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Tentation 1999 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Væg # 3 1999 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
En sidste gang 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Untitled (black & white tv & festival edition) 1999 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
U.T. 1999 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Wounded souls 1998 Produktionsselskab, DK/Dokumentarfilm
Vu Quang 1995 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Magasinprogrammet København Ca. 1995 - Iv 1995 Produktionsselskab Antologi
København Ca. 1995 - Tv Præsentation 1995 Produktionsselskab
Magasinprogrammet København Ca. 1995 - III 1995 Produktionsselskab Antologi
Linien - Lyset 1995 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Talk like whales 1994 Distributionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dansk stumfilm 1994 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Roadless 1994 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Rolli - en tysker fra DDR 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Documentation No 1 The Line The Light 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gøglerliv 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
I virkeligheden 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Louis Ehlers, en mand, en samling, et liv 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Edriophtalma 1993 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Ich bin happy meine liebe girl 1993 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
En gal mands værk 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Der er en grænse 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fribytteren Tom 1993 Produktionsselskab Tv-dokumentar
Linien 1993 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Historier fra en krigsgeneration 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Galla 92 - det sidste show 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Ilden i Kroppen 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
FOR DE REJSENDE, en mosaik af digte fra 1980erne 1992 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Angkor - det glemte rige 1992 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Mondo sicko 1991 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Tilbagefald 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Gavernes Land 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The Difference 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
1. Riga, foråret 1990 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hans Erik Madsen 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Dronning Bustamente 1991 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Efterkommere 1991 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Fact - Arte - Fact 1991 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Bilvask 1991 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Small talk 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Historien om en Ø 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Guder og Dæmoner på Bali, Gudernes Ø 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Hamlet har da blå øjne 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Rummets Rest 1990 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Majs og muligheder 1990 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Adrian 1989 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Catwalk '89 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Afløb 1989 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
og så elsker jeg gyllelugt - En film om filosofi med børn 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Drengen 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Pauline i Berlin 1989 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Portræt af kvindemuseet i Danmark - 1989 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Poesi midt i 80erne 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Si lo oigo, me olvido, si lo veo .... 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Jagten på den forsvundne tempelby 1989 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Indtil sneen smelter 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
For Øjnene 1988 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Bitter Pestilens 2 1988 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Limfjordsfisker 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Esbjergfiskerne drog til Grønland i 1948 1988 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Linien gennem landet 1987 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Modellen 1987 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Ly 1986 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
The eternal winter 1986 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Wir sassen im Boot 1985 Produktionsselskab DK/Eksperimentalfilm
Gaden er scenen - du er gøgleren 1982 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.