enda

Det Obelske Familiefond

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Den nat vi faldt 2018 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sange i solen 2017 Produktionsselskab DK/Spillefilm
Under broer 2014 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Sømand 2014 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
Sort hvid dreng 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm
Telefonbesked fra mor 2012 Produktionsselskab DK/Dokumentarfilm

Prices and nominations

Pris Premiere år Festival Film
Best Mid Length Documentary 2014 Athens Olympia Int. Film Festival For Children and Young People 2014 Sort hvid dreng
SONIC:DOX AWARD 2012 CPH:DOX 2012 Sort hvid dreng
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.