enda

Deutsche Bioscop GmbH

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Tre søstre 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Siegfried 1924 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dr. Caligaris Kabinet 1919 Produktionsselskab U/Spillefilm
Homunculus - Homunculus' Hævn 1916 Produktionsselskab U/Spillefilm
Homunculus - Manden uden Sjæl 1916 Produktionsselskab U/Spillefilm
Homunculus - Bogen med Hemmeligheden 1916 Produktionsselskab U/Spillefilm
Homunculus - Menneskehedens Tilintetgørelse 1916 Produktionsselskab U/Spillefilm
Homunculus VI 1916 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vandrelappen og hans Datter 1914 Produktionsselskab U/Spillefilm
Komedianter 1913 Produktionsselskab U/Spillefilm
Spansk Elskov 1913 Produktionsselskab U/Spillefilm
Ungdom og Daarskab 1913 Produktionsselskab U/Spillefilm
Fædrenes Synd 1913 Produktionsselskab U/Spillefilm
Studenten fra Prag 1913 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den vilde Jæger 1912 Produktionsselskab U/Spillefilm
Jaget til døde 1912 Produktionsselskab U/Spillefilm
Generalens Børn 1912 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dødedansen 1912 Produktionsselskab U/Spillefilm
Naar Masken falder 1912 Produktionsselskab U/Spillefilm
Pigen uden Fædreland 1912 Produktionsselskab U/Spillefilm
Proletarpigen 1912 Produktionsselskab U/Spillefilm
Unge Hjerter 1911 Produktionsselskab U/Spillefilm
I det store Øjeblik 1911 Produktionsselskab U/Spillefilm
Den Store Elskov 1911 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det hede Blod 1911 Produktionsselskab U/Spillefilm
Natsværmeren 1911 Produktionsselskab U/Spillefilm
Landevejens Pige 1911 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.