enda

Dino De Laurentiis

Filmografi Priser
Title År Funktion Kategori
Hannibal 2013 Produktionsselskab Tv-serie
Hannibal 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mandigo 2000 Produktionsselskab
Breakdown - det kunne ske for dig 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bound 1996 Produktionsselskab U/Spillefilm
Varulve-nætter 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Helvedeshuset 3-D 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Conan barbaren 1981 Produktionsselskab U/Spillefilm
Orkanen 1979 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hævnen gør fri 1978 Produktionsselskab U/Spillefilm
Slangens æg 1977 Produktionsselskab U/Spillefilm
Serpico 1973 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Valachi Papers 1972 Produktionsselskab U/Spillefilm
Slaget om Anzio 1968 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bibelen - i begyndelsen 1966 Produktionsselskab U/Spillefilm
Krig og fred 1956 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.