enda

Dino De Laurentiis Corporation

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Chinatown bløder 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Marie 1985 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dead zone 1983 Produktionsselskab U/Spillefilm
Maskernes nat 2 1982 Produktionsselskab U/Spillefilm
Buffalo Bill og indianerne 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Seksløberen, som blev tavs 1976 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.