enda

DR [TV-Drama]

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Nikolaj og Julie afsnit 1-22 2002 Produktionsselskab
Proforma 1997 Produktionsselskab Tv-film
Fusion 1997 Produktionsselskab Tv-film
Skruk 1997 Produktionsselskab Tv-film
Den store kul-tur 1996 Produktionsselskab Tv-film
Charlot og Charlotte 1996 Produktionsselskab Tv-serie
Mors dag 1996 Produktionsselskab Tv-film
En fri mand 1996 Produktionsselskab Tv-serie
Alibiet 1995 Produktionsselskab Tv-film
Lille John 1995 Produktionsselskab Tv-film
Mappen 1995 Produktionsselskab Tv-film
Fæhår & Harzen 1995 Produktionsselskab Tv-serie
Filmskolen 1995 Produktionsselskab Tv-film
Who's Hitler 1995 Produktionsselskab Tv-film
Sprængt nakke 1995 Produktionsselskab Tv-film
Onde år 1995 Produktionsselskab Tv-film
Marias dilemma 1995 Produktionsselskab Tv-film
Brødre og venner 1995 Produktionsselskab Tv-film
Ingen dans på roser 1995 Produktionsselskab Tv-film
Blodets bånd 1995 Produktionsselskab Tv-film
Kropsnær 1995 Produktionsselskab Tv-film
Det nye job 1995 Produktionsselskab Tv-film
Lyse tider 1995 Produktionsselskab Tv-film
Afpresningen 1995 Produktionsselskab Tv-film
Købt eller solgt 1994 Produktionsselskab Tv-film
En kærlig omstigning 1994 Produktionsselskab Tv-film
Eva 1994 Produktionsselskab Tv-film
Hemmeligheden 1994 Produktionsselskab Tv-film
Til døden os skiller 1994 Produktionsselskab Tv-film
Den nye familie 1994 Produktionsselskab Tv-film
I lovens navn 1994 Produktionsselskab Tv-film
Øjenvidnet 1994 Produktionsselskab Tv-film
At ha' eller ikke 1994 Produktionsselskab Tv-film
Tabu 1994 Produktionsselskab Tv-film
Landsbyen 1991 Produktionsselskab Tv-serie
Bank under bordet 1983 Produktionsselskab Tv-film
Hvor er Viggo? 1973 Produktionsselskab Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.