enda

DR [TV-Fiktion]

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Frihedens skygge 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Sofaholdet 1994 Produktionsselskab Tv-film
Den sommer ved havet 1994 Produktionsselskab Tv-film
Strenge tider 1994 Produktionsselskab Tv-serie
Stormfulde hjerter 1994 Produktionsselskab Tv-film
Gigolo 1993 Produktionsselskab DK/Kort fiktion
I en del af verden 1993 Produktionsselskab Tv-film
De er ikke kommet for at pille rejer 1993 Produktionsselskab Tv-film
Tre ludere og en lommetyv 1993 Produktionsselskab Tv-serie
Den gode lykke 1993 Produktionsselskab Tv-film
Luischen 1993 Produktionsselskab Tv-film
De skrigende halse 1993 Produktionsselskab Tv-film
Masturbator 1993 Produktionsselskab Tv-film
En succes 1993 Produktionsselskab Tv-film
Slaget på tasken 1993 Produktionsselskab Tv-film
Interview 1992 Produktionsselskab Tv-film
Kald mig Liva 1992 Produktionsselskab Tv-serie
Gøngehøvdingen 1992 Produktionsselskab Tv-serie
Mørklægning 1992 Produktionsselskab Tv-serie
Superdame 1991 Produktionsselskab Tv-film
Mathias 1991 Produktionsselskab Tv-film
Landsbyen 1991 Produktionsselskab Tv-serie
Ugeavisen 1990 Produktionsselskab Tv-serie
Parløb 1990 Produktionsselskab Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.