enda
Selskab

DreamWorks Pictures

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
Velkommen til Marven 2019 Producent U/Spillefilm
A Dog''s Journey 2019 Producent U/Spillefilm
Office Christmas Party 2016 Producent U/Spillefilm
Spionernes bro 2015 Producent U/Spillefilm
Smash Sæson 1 2012 Produktionsselskab
Dragons: Gift of the Night Fury 2012 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Lincoln 2012 Produktionsselskab U/Spillefilm
Merry Madagascar 2011 Produktionsselskab U/Kort fiktion
Penguins Of Madagascar The All Nighter Before Christmas 2011 Produktionsselskab
Legenden om dragenbensnapper 2010 Produktionsselskab
Revolutionary Road 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Solisten 2009 Produktionsselskab U/Spillefilm
Norbit 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Things We Lost In the Fire 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dreamgirls 2006 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Ring 2 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Island 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Red Eye 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Just Like Heaven 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mit liv som geisha 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
München 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Lemony Snicket - Én ulykke kommer sjældent alene 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Win a Date with Tad Hamilton! 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Meet the Fockers 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Envy 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Collateral 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Terminalen 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shrek 2 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Stepford Wives 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
Biker Boyz 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Head of State 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Anything Else 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Paycheck 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Vejen til Perdition 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Ring 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Mexican 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Shrek 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
A.I. - Kunstig intelligens 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Joseph drømmernes konge 2000 Produktionsselskab
Walther Og Trofast 2000 Produktionsselskab
Road Trip 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bag facaden 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
Gladiator 2000 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Love Letter 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Forces of Nature 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
In Dreams 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Haunting - Hjemsøgt 1999 Producent U/Spillefilm
American Beauty 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Deep Impact 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Small Soldiers 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Saving Private Ryan 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Antz 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
Prinsen af Egypten 1998 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Peacemaker 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Amistad 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Mus i eget hus 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm