enda

DreamWorks Pictures

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Velkommen til Marven 2019 Producent U/Spillefilm
A Dog's Journey 2019 Producent U/Spillefilm
Office Christmas Party 2016 Producent U/Spillefilm
Spionernes bro 2015 Producent U/Spillefilm
Smash Sæson 1 2012 Producent
Dragons: Gift of the Night Fury 2012 Producent
Lincoln 2012 Producent U/Spillefilm
Merry Madagascar 2011 Producent
Penguins Of Madagascar The All Nighter Before Christmas 2011 Producent
Legenden om dragenbensnapper 2010 Producent
Revolutionary Road 2009 Producent U/Spillefilm
Solisten 2009 Producent U/Spillefilm
Norbit 2007 Producent U/Spillefilm
Things We Lost In the Fire 2007 Producent U/Spillefilm
Dreamgirls 2006 Producent U/Spillefilm
The Ring 2 2005 Producent U/Spillefilm
The Island 2005 Producent U/Spillefilm
Red Eye 2005 Producent U/Spillefilm
Just like heaven 2005 Producent U/Spillefilm
Mit liv som geisha 2005 Producent U/Spillefilm
München 2005 Producent U/Spillefilm
Lemony Snicket - Én ulykke kommer sjældent alene 2004 Producent U/Spillefilm
Win A Date With Tad Hamilton! 2004 Producent U/Spillefilm
Meet the Fockers 2004 Producent U/Spillefilm
Envy 2004 Producent
Collateral 2004 Producent U/Spillefilm
Shrek 2 2004 Producent U/Spillefilm
The Stepford wives 2004 Producent U/Spillefilm
Terminalen 2004 Producent U/Spillefilm
Biker Boyz 2003 Producent
Head Of State 2003 Producent
Anything Else 2003 Producent U/Spillefilm
Paycheck 2003 Producent U/Spillefilm
Vejen til Perdition 2002 Producent U/Spillefilm
The Ring 2002 Producent U/Spillefilm
The Mexican 2001 Producent U/Spillefilm
Shrek 2001 Producent U/Spillefilm
A.I. - Kunstig intelligens 2001 Producent U/Spillefilm
Et smukt sind 2001 Producent U/Spillefilm
Walther Og Trofast 2000 Producent
Joseph drømmernes konge 2000 Producent
Bag facaden 2000 Producent U/Spillefilm
Road Trip 2000 Producent U/Spillefilm
Gladiator 2000 Producent U/Spillefilm
Forces of Nature 1999 Producent U/Spillefilm
In Dreams 1999 Producent U/Spillefilm
The Haunting - Hjemsøgt 1999 Producent U/Spillefilm
American Beauty 1999 Producent U/Spillefilm
Deep Impact 1998 Producent U/Spillefilm
Small Soldiers 1998 Producent U/Spillefilm
Saving Private Ryan 1998 Producent U/Spillefilm
Antz 1998 Producent U/Spillefilm
Prinsen af Egypten 1998 Producent U/Spillefilm
The Peacemaker 1997 Producent U/Spillefilm
Amistad 1997 Producent U/Spillefilm
Mus i eget hus 1997 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.