enda

Eagle Lion

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Livets pris 1963 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den gådefulde fremmede 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Ofret 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pengetransport plyndret ved højlys dag 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
Soldaterløjer 1961 Distributionsselskab U/Spillefilm
En balletaften på Covent Garden 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Banken sprænges kl. 11 1960 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hun så det 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
14 timers frist 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skindet bedrager 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
Indien i flammer 1959 Distributionsselskab U/Spillefilm
De 39 trin 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
To byer 1958 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kun een slap fri 1957 Distributionsselskab U/Spillefilm
De ukuelige 1956 Distributionsselskab U/Spillefilm
Plyds og papegøjer 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mænd bag rattet 1955 Distributionsselskab U/Spillefilm
Purpur sletten 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Romeo og Juliet 1954 Distributionsselskab U/Spillefilm
Havet sletter alle spor 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mr. Adams i paradis 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skotten og skuden 1953 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hævnen er min 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jaget 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Meet me tonight 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
De tre akkorder 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
En himmelhund 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Bunbury 1952 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden i det hvide suit 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Under Paris' himmel 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den usynlige fjende 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Serum 703 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
I storbyens net 1951 Distributionsselskab U/Spillefilm
Trio 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nettet strammes 1950 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pas til paradis 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Syv små synder 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Columbus opdager Amerika 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Giv os i dag 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Adam og Evelyn 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kampen om guldet 1949 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hamlet 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Abbott og Costello i Højt at flyve 1948 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kvartet 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Miranda på krogen 1948 Distributionsselskab U/Spillefilm
Angstens skygge 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Natten uden naade 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fem drenge på sporet 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sorte lilje 1947 Distributionsselskab U/Spillefilm
Under Australiens himmel 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nattens mysterier 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Duel i solen 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Arnhem filmen 1946 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
En sag om liv eller død 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
For flagets ære 1946 Distributionsselskab U/Spillefilm
Havet er vor skæbne 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det svage køn 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det korte møde 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afrikas søn 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Han kom som en fremmed 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Cæsar og Cleopatra 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Forladte Skib 1945 Distributionsselskab U/Spillefilm
Afrikas Befrielse 1944 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Vejen frem 1944 Distributionsselskab U/Spillefilm
Henrik V 1944 Distributionsselskab U/Spillefilm
Faren fra dybet 1944 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Halvvejs-huset 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Duellen 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
Manden i gråt 1943 Distributionsselskab U/Spillefilm
5. kolonne i England 1942 Distributionsselskab U/Spillefilm
Rebecca 1940 Distributionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.