enda

Ecosse Films

Filmografi Priser
Titel År Funktion Category
Mit Hjem i Hampstead 2017 Produktionsselskab U/Spillefilm
Diana 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
Stormfulde højder 2011 Produktionsselskab U/Spillefilm
Nowhere boy 2010 Produktionsselskab U/Spillefilm
Becoming Jane 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Legenden fra dybet 2007 Produktionsselskab U/Spillefilm
Charlotte Gray 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hendes Majestæt Mrs. Brown 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.