enda

Egmont Film

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
911 1998 Distributionsselskab U/Spillefilm
Patientens døtre 1997 Distributionsselskab U/Spillefilm
Dødbringende måben 1 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jungledyret 1993 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Super Mario Bros. 1993 Distributionsselskab U/Spillefilm
Honeymoon i Las Vegas 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Årgang '93 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Tom & Jerry som redningsmænd 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Mod vinden 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Lad os slå "de gamle" ihjel 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Misbrugt 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
En morder iblandt os 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Man trouble 1992 Distributionsselskab U/Spillefilm
Kærlighedens smerte 1992 Distributionsselskab DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Herretur 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Black Robe - i indianernes vold 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Møv og Funder 1991 Distributionsselskab DK/Spillefilm
Håndlangerne 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
In bed with Madonna 1991 Distributionsselskab U/Dokumentarfilm
Total destruction 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Operation Beverly Hills 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Toy soldiers 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Psykopat på fri fod 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Jeg elsker soldater 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nøgen frokost 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hør min sang 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Hurra!! Babysitteren er død 1991 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nightbreed - Nattens yngel 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Fluernes herre 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pentagram mordene 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Misery 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Vi ta'r skraldet 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
En mand går amok 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
En rodet affære 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Danser med ulve 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Journey of hope - Drømmen om et nyt liv! 1990 Distributionsselskab U/Spillefilm
Skin Deep 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Punisher 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sidste udkørsel til Brooklyn 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Blue steel 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Revenge - Hævnens pris 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Produktionsselskab, DK/Spillefilm
Det skøre hold 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Håbets sejr 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Da Harry mødte Sally 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Danny og den vilde fasanjagt 1989 Distributionsselskab Tv-film
Asterix - Operation Bautasten 1989 Distributionsselskab U/Spillefilm
Nattens dronning 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
The Moderns 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Den lille forskel 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Frem til fortiden 1988 Distributionsselskab U/Spillefilm
Sensommerdage 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Backfire 1987 Distributionsselskab U/Spillefilm
Asterix og briterne 1986 Distributionsselskab U/Spillefilm
Les Daltons en cavale 1983 Distributionsselskab U/Spillefilm
Pippi Langstrømpe 1969 Distributionsselskab Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.