enda

Eidos Interactive

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
Chili Con Carnage 2007 Distributionsselskab Spil
Kane & Lynch: Dead Men 2007 Distributionsselskab Spil
Hitman: Blood Money 2006 Produktionsselskab, Spil
Total Overdose 2005 Distributionsselskab Spil
Hitman: Contracts 2004 Distributionsselskab Spil
Hitman 2: Silent Assassin 2002 Distributionsselskab Spil
Tomb Raider 2001 Produktionsselskab U/Spillefilm
Hitman: Codename 47 2000 Distributionsselskab Spil
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.