enda

El Deseo

Filmografi Priser
Title År Funktion Category
El Angel 2019 Produktionsselskab U/Spillefilm
Julieta 2016 Produktionsselskab U/Spillefilm
Klanen 2015 Produktionsselskab U/Spillefilm
De elskende passagerer 2013 Produktionsselskab U/Spillefilm
The Secret life of words 2005 Produktionsselskab U/Spillefilm
Dårlig dannelse 2004 Produktionsselskab U/Spillefilm
My Life without Me 2003 Produktionsselskab U/Spillefilm
Tal til hende 2002 Produktionsselskab U/Spillefilm
Alt om min mor 1999 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kødet skælver 1997 Produktionsselskab U/Spillefilm
Min hemmeligheds blomst 1995 Produktionsselskab U/Spillefilm
Høje hæle 1991 Produktionsselskab U/Spillefilm
Bind mig, elsk mig! 1989 Produktionsselskab U/Spillefilm
Kvinder på randen af et nervøst sammenbrud 1988 Produktionsselskab U/Spillefilm
Begærets lov 1987 Produktionsselskab U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.